Minden jel arra utal, hogy az emberek egy része a maradék józan eszét is elvesztette a koronavírus terjedésének hatására. Pedig ezekben a nehéz időkben az lenne a legfontosabb, hogy megőrizzék a hidegvérüket, és tiszta fejjel gondolkodjanak. Ha pedig nem megy, akkor legalább hallgassanak azokrra az emberekre, akiknek igen.

1. Talán azért vásárolják fel az emberek az összes WC-papírt a boltban, mert szó szerint összecsinálták magukat a félelemtől?!

2. Az ilyen emberek miatt nincs WC-papír a boltok polcain.

3. Egy dél-koreai egyházban sós vizet permeteztek a hívők szájába, hogy ezzel megakadályozzák a koronavírust. 46 ember fertőződött meg a vírussal, mivel ugyanazt a fúvókát tették a szájukba.

4. Ez a kandai házaspár megvette az összes nedves törlőkendőt a városban és 90 dollárért, vagyis közel 30 ezer forintért próbálták meg árulni darabját. A hatóságok őrizetbe vették őket.

5. Ez a brüsszeli srác megnyalta az ujjait, majd gondosan a metró kapaszkodójára kente azt. Miután a róla készült videó felkerült az internetre, a rendőrség végül előállította.

6. Pánikvásárlók mindenhol a világban.

7. A britek továbbra is kocsmákban és szórakozóhelyeken töltik az estéket, mivel úgy gondolják, hogy a világ csak "felfújja" a koronavírust.

8. Március 14-én ennyi ember gyűlt össze egy koncerten Angliában.

9. Ez az alabamai pap meghívta a koronavírussal fertőzött betegeket a templomába, hogy a "hit erejével" meggyógyítsa őket.

10. Amikor nem a probléma áldozata vagy, hanem Te magad vagy a probléma.

11. Ez a nő az összes pudingot felvásárolta az egyik boltban. később még adódhatnak gondjai, ha wc-papírból nem sikerült betáraznia.

12. Bár az Egyesült Államok hatósága folyamatosan figyelmezteti az embereket az életveszélyes vírusra, ők mégis úgy élvezik a tengerpartot, mintha egy teljesen átlagos tavaszi szünet lenne éppen.

13. Ez a nő minden nedves törlőkendőt megvásárolt a boltban.

14. Ez az influencer elszerette volna indítani a "koronavírus kihívást" azzal, hogy egy repülőgépen megnyalta a WC-ülőkét.

15. Ennek a vak hölgynek a kosarából kilopták a vécépapírt, amíg a vakvezető kutyájával vásárolt a boltban.

16. És hogy miért olyan nagy baj az ész nélküli pánikvásárlás? Mivel így pont a legkiszolgáltatottabb emberek nem jutnak hozzá a mindennapi életükhöz szükséges termékekhez. Figyeljünk oda magunkra és egymásra azzal, hogy nem leszünk olyan ostobák, mint a cikkben szereplő emberek!

(via)